maanantai 2. kesäkuuta 2014

56. UUSI PONI!!

Eilen Aatu saapui meille. Heti tallille päästyä molemmat ponit olivat iha ihmeissään Aatusta. Laitettiin,sitten ponit kentälle tutustumaan ja tutustumine meni ihan hyvin vaikka Lollilla ja Aatulla´tuli vähän erimielisyyksiä. Aatu tuli meille siis ylläpitoon. Ja anteeksi, kun poistin edellisestä postauksesta joidenkin kommentteja, mutta ne olivat liian paljastavia, että niistä heti arvasi että meille on tulossa uusi poni :)
 

13 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon Aatusta. Hyvä valinta ja ratsastus kehittyy hurjasti eteenpäin. Jalilta rapsutuksia, kun pääsisikin näiiden kahden kanssa maastoon. Aatulla on pää sirompi ja söpöhän Se on kuin karkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) niin se olisi kyl tosi kiva päästä näidenkaa maaatoon.

      Poista
  2. Mistä sait aatun ylläpitoon ja kauan se on sulla ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yhdeltä tallillta ja ei olla omistajankanssa sovittu ylläpito ajasta.

      Poista
  3. Mistä etit ylläpito ponia :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en varsinaisesti ettinyt, mutta tallilla jossa käyn vällillä hyppäämässä gatalla, niin siellä oli söpö kimo poni ja siitä se sitten lähti :)

      Poista
  4. Onnee!!!! :ooo :)))))) ps. toi ano on sit sofia ;)

    VastaaPoista
  5. Miks hankit noin pienen ponin ku oot gatallekki jo melkei liia iso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. gatallekki jo meilkein liian iso xDd? hei oikeestii gata on islanninhevonen etkös tiedä että islannissakin yli 170 cm miehetenevät issikoilla! tuu sanomaan vasta tuo kun tiedät enemmän asioista :)!

      Poista
    2. ei se sille oo pitkä:D kato niit yli 180cm ihmisii jotka menee issikoilla. Roosa pystyy viel kaaaauan mennä issikoilla (;

      Poista