perjantai 7. maaliskuuta 2014

46. pukki,pukki ja pukki

Moi! Taas kirjoittelen maastoilusta. Eikö teitä kyllästytä, kun aina tulee maastoilusta postausta? Maastossa mennään aina samat reitit ja samoissa kohissa ravaillaan ja laukataan.

No kuitenkin, tänään Katin kanssa lähdettiin mastoilemaan. mitään erityistä ei tapahtunut, kuin mentiin kartanon tiellä pari 30 cm korkuista estettä. Lollikin pääsi nyt mukaan hyppimään esteitä! Mä olen aina miettinyt, että pitäisiköhän Lollilla vähän ruveta treenaamaan maastoesteitä, kun se mielellään hyppii maastossa, kuin kentällä. Alotetaan ihan rauhallisesti pienistä ensin ja sitten voi vähän nostaa. Ihan hitaasti jatketaan treenailua, ettei Lollilla selkä paikat mene. Lolli hyppäsi esteet isolla ilmavaralla. Hyvinhän se meni, kun Gatalla mentiin este ensin ja Lolli perässä.

Maaston jälkeen päädyttiin menemään kentälle ilman satulaa. Lolli oli niin paljon työskennellyt maastossa, niin Lolli jäi vähän pidemmän aikaa kentälle palautumaan. Kati ravaili rennosti, mutta Lolli ei halunnut mennä rennosti, vaan päätti kaivaa rodeonratsun uran esille. Kati pysyi tosi hyvin pukeissa ja sai lopuksi Lollin menemään tosi kuuntelevaisesti ja hyvin. Lolli lopussa kuuntelikin tosi hyvin pohjetta. Ei tarvinnut, kuin hipaista, niin Lolli meni käyntiin.

Maastoesteistä videota näet katin blogissa, kunhan kati kerkeää laittaa videon.
Minä en omaa kameraani jaksanut raahata maastoon mukaan.
                                                                    Linkki videoon