keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

58. Kati ratsastaa Aatulla

Moikka. Nyt mulla on ollut inspiraatiota kirjoittaa enmmän, kun on uusi ponikin tullut, mutta ootetaan vaan, kun se insipiraatio taas loppuu. No toivottavasti se ei lopu tai jos se loppuu, niin pakotan itseni kirjoittamaan enemmän.

Tänään mentiin maastoon, niin että kaikki kolme ponia olivat mukana. Mietitiin ensin, että kumpi Aatu vai Lolli menee Gatan perässä, niin päädyttiin siihen että Aatu, koska onhan Aatu nopeampi Lolli. Katin piti vaanvälillä pidätellä Lollia, kun Lolli oli niin innokas menemään kokoajan Aatun perään kiinni. Minä menin siis Gatalla ja Essi Aatula ja Kati Lollilla. Tehtiin se perus maasto ja kaikki ponit olivat tosi kiltisti Aatulta ei heilahtanut yhtään peräpää eikä Lollillakaan, mutta Gataa mun on pitänyt aika paljon nyt pidätellä näinä viikkoina, koska Gatalla on kiimaika, niin se on normaalia kuumempi.

Talilla maaston jälkeen Kati pääsi kokeilemaan Aatua. Mulla ei ihan vielä taidot riitä saada Aatua taipumaan noin hyvin miten Kati sai, mutta kyllä mä tässä vielä kehityn. Niin siis tosiaan kati sai Aatun taipumaan tosi kivasti. Laukassa se oli vielä vähän hakusessa, mutta kyllä se muoto aina välillä sieltä löytyi. Ravissa Aatu taipui ihan mahtavasti. Tässä pieni kooste Katin ratsasteluista ja pari kuvaa.

















57. Maastossa ja lopuksi parittelua

Oltiin Essin kanssa eilen maastossa Aatun ja Gatana kanssa. Aluksi minä menin Gatalla ja Essi Aatulla. Noin puli välissä matkaa vaihdettiin poneja. Maasto meni tosi kivasti ja Aatu tykkäsi laukata kovaa Gatan perässä. Ennen maastoa käytiin kyllä pelollakin kunnolla päästelemässä hooyryjä ja se oli hurjan kivaa, kuin ponien mielestä ja meidän.
Lopuksi laitettiin vielä Gata ja Aatu kentälle yhdessä. Alkusi ne vain söivät vaan ruohoa, mutta sittenkun molemmat tajusivat etteivät ne ole yksin siellä, niin sitten Gata ja Aatu olivat ihan kiinni toisissaan ja siitä seurasi parittelu xD