keskiviikko 27. elokuuta 2014

Mea hyppää Lollilla

Tänään Mea vuorostaan pitkästä aikaa hyppäsi Lollilla ja siitä tuli videota, niin videosta näette tarkemmin miten Mea meni, kun en viitsi nyt ruveta selostamaan tarkasti mitä Mea teki, koska siinä on ihan nämä samat, että alkukäynnit>ravit>laukat>esteet>loppuravit>loppukäynnit, eikä oikein mitään erikoisempaa.  Anteeksi, kun lopussa laatu oli vähän mitä sattui, sillä kamerastani loppui akku, niin kuvasin kännykälläni.

  Hypyt meni tosi kivasti ja Lolli oli tosi reipas ja kuumui loppua kohden sopivasti. Se oli vain huono juttu, kun on satanut nyt paljon, niin kentällä on jättimäiset vesi lätäköt, niin ei ole niin paljon tilaa mennä, mutta hyvin Mea sai käännettyä aina Lollin esteelle vaikka jyrkkäähän oli. Lollilla kaiken kukkuraksi vielä irtosi kenkä takasesta ja Sunnuntaina on kisat, mutta onneksi sain värvättyä kengittäjän perjantaiksi.





                                                                  Linkki videoon

17 kommenttia:

  1. Todella mukavan oloinen blogi! Ja aivan Super söpöt ponit! Jäänkin teidän menoa seurailemaan. Ja tervetuloa seuraamaan meidän menoa www.koiriajakavioita.blogspot.fi (On suht kesken vielä) Toi lolli on kyllä aivan valloittavan suloinen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ! ja niin lolli on :) Ja kyllä käyn kurkkaamassa !

      Poista
  2. Ompa söpö poni :)!! Ainoa vaan, että ratsastaja on pitkähkön näköinen ja poni näyttää siltä, ettei oikein jaksa hypätä noin korkeita... Suosittelen hieman laskemaan esteitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pituudella ei niinkään ole väliä jos ei nyt mikään äly pitkä ole ja kokee itse että pystyy siellä hyvin istumaan ja mea ei paina paljoakaan :) ja miten niin näyttää, että poni ei jaksa ?poni jaksaa aivan mainiosti:)

      Poista
    2. Lisäksi eka Anonyymi. Ilman satulaa voi näyttää pitkältä

      Poista
  3. Tosi kivan näköstä. Jään mielelläni seurailemaan :)!
    Jos kiinnostaa, tässä omani (: http://jsphotoworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Siis te vaa vedätte tota ponii suusta!!! Esteellä myötäys, vai kuinka?

    VastaaPoista
  5. Älkää haukkuko Roosaa, se tuntee Lollin ja Gatan paremmin kuin te. Ja kyllä Mea minusta myötäsi, ei esteellä saa myödätä liikaa, ohjalla tuetaan kaulaa. Minusta Mea ei vedä Lollia suusta vaan näyttää mukavasti rentotuneelta tuolla selässä. Lollikin menee kivasti kun Mea on rauhallinen.

    Tsemppiä Roosa ja ponit! P.S. Lolli on söpö ja Gata myös! :D

    VastaaPoista
  6. Ettekö te muuta teidän ponien kanssa tee kun vaan hyppäätte??!!! Teidän postaukset on aina vaan sellasii että: Hyppäsin tänään lollilla , esteitä lollilla, esteitä gatalla, estetreeniä gatalla! Ihme että noi ponit jaksaa sellasta, eikä oo tullu mitään jalkavaivoja, käy sääliks noita poneja:'(

    VastaaPoista
  7. Hei ny ihan oikeesti! Teidän blogissa on pelkkää dissattavaa!!! Ohjat on liian tiukat, teidän jalkanne ovat ponin ryntäiden kohalla... Ja tiedoksi vain, että olette liian pitkiä noille poneille! Esimerkiksi postauksessa jossa vuokraajat hyppäs, he menivät kevyeen istuntaan ja myötäs ohjilla tosi hyvin. Ja joka videos missä poni hyppää,huudatte ihan täysii " jee! " tai " hyvä lolli! Hei, ne ponit pelkää sellasta...

    VastaaPoista
  8. Nyt oikeesti!!! Miks teillä on poneja, jos te vaan rääkkäätte niitä??? Ei ihme, kun lolli on noin jukuri, kun ootte niin huonoja ratsastaan!

    VastaaPoista
  9. Ootte liian pitkiä noille poneille! Se joutuu kärsimään tosi paljon, kun te revitte sitä suusta!!!!!!!!

    VastaaPoista
  10. Hei roosa minä kin tykään hevosistta.

    VastaaPoista
  11. Oon lukenu teidän blogianne. Katson myös YouTube-videjäsi ja sanon asiani suoraan...
    Tuo teidän ratsastus alkaa pikkuhiljaa mennä eläinrääkkäyksen puolelle, nimittäin PAKOTATTE shetlanninponin hyppäämään isoja esteitä liian pitkän ja painavan ratsastajan kanssa. Jos poni ei hyppää, huudatte sille ja juoksette sen perässä. Hevosta ei ajeta eteen paukuttamalla pohkeita ja raipalla läpsimällä. Mikäli poni ei PIENESTÄ avusta liiku, annetaan sille kerran raippaa, ei hakata pohkeilla loputtomiin. Olette liian pitkiä poneillenne, ja videossa "kiitolaukkaa maastossa ilman satulaa" laukkuutatte hevosia liikaa. Ette tee ponienne kanssa muuta kun hyppäätte, ei ihme jos Lolli on joskus niin itsepäinen. Sillä on vain tylsää, sillä teette koko ajan sen kanssa samaa tehtävää.

    VastaaPoista