maanantai 4. elokuuta 2014

71. Kisat ja videopostaus karjalohja


Jes ! Oon niin iloinen, kun Gata tänään 3.8 starttasi ensimmäiset estekisansa, vaikka itse en ratsastanut. Gata meni kyllä tosi hienosti. Tähän alkuun heti sanon ettei kukaan rupea kyseleemään miksi en itse kisannut, niin en ole oikein valmis vielä siihen esim. olen todella huono muistamaan ratoja ja  jänittäisi niin paljon, että koko rata varmaan menisi ihan plörinäksi. Selvennän myös vähän aikatauluja ja asioita joita en kuavnnut, koska tosiaan mulla ei ollut siellä sählingissä hirveästi aikaa kuvailla.


Aamulla lähdettiin jo aika aikaisin noin 7.30, koska oli kuitenkin 2 lastia vietävänä. Kisapaikalle kesti ajaa noi 40 min, niin sentakia piti lähteä ajoissa, että keritään saada 3 ponia kisapaikalle puoli 11, sillä  silloin oli ilmottautuminen.
Naapurimme poni Ruusu ja Aatu menivät ensimmäisellä traikku lastilla kisapaikalle ja siellä odottelivat Essin, Julian ja Mean vahdittavina sillä aikaa, kun haimme Gatan.  Kun kaikki olivat kisapaikalla, niin Gata odotti vielä vähän aikaaa traikussa, kun Aatua ja Ruusua laiteltiin kuntoon.
Julia lähti kävelemään rataa, sitten essin kanssa, sillä Essi auttoi Juliaa. Ensin siis oli ristikkoluokka johon Julia meni Ruusulla ja sen jälkeen 40-50 johon Anne Aatulla ja Mea Gatalla. 60 cm meni Essi Gatalla ja Anne Aatulla. Kerron videossa vähän tarkemmin miten radat menivät.

Oli kyllä todella kiva päivä ! Oli myös tosi jännittäävää seurata kentän vierestä miten radat menee. Tänä vuonna olisi tarkoitus mennä vielä muutamiin kisoihin ja jos sitä uskaltautuisi itsekkin menemään joihinkin.