keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

69. Vuokraajat hyppää ja Anne

Eilen meillä oli vuokraajat Saga  ja Jemina. Päivällä oli todella kuuma, niin mietin että kannattaakohan hypätä, mutta onneksi iltaa myöten vähän viileni, niin vuokraajat pääsivät  hyppäämään  kentällä. Jeminahan vuokraa Aatua ja Saga Lollia.

Alussa mentiin tietysti alkukäynnit ja senjälkeen otettiin siirtymisiä. Aatu oli alussa aika tahmea, mutta loppua myöten Jemina sai hyvin Aatun liikkumaan paremmin. Koska Aatu on muutenkin yleensä aian tahmea alussa, oltiin sitten kentällä tai ei. Lolli meni ihan reipaasti kokoajan ja niitä pukkejakin välillä tuli laukannostoissa. Sitten kun oltiin molempiin suuntiin saatu laukat hyvin pyörimään, niin laitettiin 40 cm ristikko yhdelle sivulle ja kun ne menivät hyvin, niin otetiin vähän isompia lopuksi. 



















Sitten tähän päivään. Tänäänkin oli todella kuuma, mutta onneksi pellolla oli yksi varjoisa kohta metsän vieressä ja  Anne hyppäsi tänään Aatulla siis pelolla. Kuumasta ilmasta huolimatta Aatu kävi tajuttoman kuumana esteille. Aatu melkeimpä ihan syoksyi esteelle, niin oli annella vähän pidättelemistä.

Aatu myös liukastui yhdessä kohdassa jossa oli mutaa, koska pelto ei ollut vielä kuivnut varjokohdasta, niin siirettiin sitten yksi este aurinkoon. Aatu hyppäsi kyllä tosi kivasti ja ilmavasti ja Annekin pääsi hyvin hyppyihin mukaan. Anne meni alussa jotain 50 cm ja lopuksi muutaman kerran 85 cm.