sunnuntai 2. helmikuuta 2014

35. Kuulumisia usealla kuvalla

Moi! Oon siis nyt aika harvoin postaillut, kun ei ole ollut oikein mitään postattavaa. Olen päässäni yrittänyt keksiä jotain ekstra postauksia, ettei Blogi kävisi tylsäksi, kun on vain kokoajan perus ratsastuspostauksia. Joten ehdotelkaa te jotain ekstra postausta.

En ole mennyt kauhean raskaasti Gatalla tai essi Lollilla. Ollaan käyty pieniä köpöttely maastolenkkejä. Oliko se nyt toissapäivänä, kun sato ainakin 10-20 cm lunta. Ois kiva päästä hankitreenaamaan Gatan kanssa ja tietysti myös Lollin. kentälläkin olen mennyt, mutta Essi ei Lollilla, koska Lollilla nousee peräpää aika huimaan tahtiin kentällä ja sentakia ollaan päädytty aikapaljon maastoihin. Gatan kanssa kentällä on tehty iha näitä perus juttuja. Ollaan käyty aina kaikki muut askellajit läpi paitsi laukka, koska Gatalla ei sitä kenkää vieläkään ole. Niin en oikein halua ottaa riskiä, että Gata kaatuu, koska jos Gatalla on kenkä pois yhdestä kaviosta niin se liukastelee ihan huimasti sillä kaviolla, vaikka olisikin vaan lunta eikä yhtään jäätä siellä alla.

Kengittäjä tulee varmaan huomenna tai niin ainakin hän sanoi. Nyt kun tota luntakin on tullu, niin ois tosi kiva päästä kunnolla revittelemään pellolle. Pitäs nopeasti päästä, kun toi lumi on vielä tommosta pehmeetä ja kohta tulee 0 kelit niin lumi kovettuu.  Mutta aika usein mun pitää mennä yksin Gatan kanssa, kun Essi ei aina kerkiä, koska Essillähän on omakin poni liikutettavana. Oon aika laiska menemään yksin:D niin sitten yleensä päädyn menemään kentällä tai vain juoksutan poneja.

Tänään siis ponit saivat juosta ihan vapaana kentällä keskenään, vaikka kyllähän mun piti aina välillä vähän tuupata niitä, että ne juoksis eikä vain seiso paikallan ja lopuksi menin Gatalla vielä kentällä ihan rennosti taivuttelin vielä.

Mä en tajua miksi tää blogger pilaa tän kuvan laadun, kun muokkaan kuvat tosi kivan näkösiksi ja sitten kun lisään ne tänne niin ne menee ihan huono laatuisiksi, kuten tosta viimeisestä kuvastakin huomaa, kun Gata on iha oudon värinen...