perjantai 22. elokuuta 2014

Lina meillä yötä+video ja paljon kuvia!

Moi. Lina oli meillä viimeviikonloppuna yötä, tosin tällä kertaa nyt yhden yön, kun koulutkin ovat jo alkaneet. Linan kyläilystä meillä tuli videopostausta Linan kameralla. Videosta näkeekin tarkemmin mitä teimme ja vielä muutama kuva, kun olimme saarnikujalla. Linalle tulikin kunnon esteviikonloppu, kun molempina päivinä hypätiin.

Ensimmäisenä päivänä Lina meni vähän illemmalla Aatulla meidän kentällä. Alku meni kivasti ja Lina otti ensin ennen esteitä kaikki askellajit läpi, mutta laukka oli vielä aika tahmeaa eikä oikein suostunut nousemaan Aatulta. Kun laukka alkoi jotenkuten sujumaan, niin otettiin pientä estettä ja lopussa vähän korotettiin, mutta Aatu lopussa kuumui todella paljon ja rupesi pelleilemään. Alussahan laukka ei noussut kunnolla, mutta nyt lopussa se nousi tosi hyvin, mutta se meni sitten siihen, että Aatu rupesi kiikuttamaan Linaa kenttää ympäri kuin päätönkana eikä yhtään kuunnelut. Aatu myös keksi uuden jutun, että meidän knetän portiin kohdalla voi laukassa tehdä äkkipysähdyksen ja vetää pään alas ja mennä syömään ja Lina niistä tippuikin muutaman kerran. Lopettettiin Ratsastus siihen sitten, kun saatiin Aatulla yksi hyvä hyppy ja pelleiletön kierros laukkaa.

Toisena päivänä mentiin saarnikujalle. Lina meni Aluksi Lollilla ja Essi Gatalla.  Essi alussa käveli paljon ja teki Gatalla alussa ensin paljon taivutuksia ja yritti saada Gataa kuulolle.  Lina jo ravaili lollilla ja keskittyi siihen, että Lolli menisi vain nätisti ilman temppuiluja. Lina rupesi jo nostelemaan laukkoja, niin Essi vielä ravaili. Lollilla oli alussa vähän hakusessa ne laukannostot ja temppuili, kun yhdellä kierroksella jäi minun luokse stoppailemaan ja päätti vähän keulia. Laukat rupesivat, sitten ihan hyvin sujumaan ja Essikin otti laukkaa. Sitten oli vuorossa ponien vaihto Essillä ja Linalla. Lina meni aluksi Gatalla pienempää ja Essi Lollilla samaa kuin Gata ja vähän aina Välillä nostettiin estettä. Hypyt meni tosi kivasti, mutta Lolli Aina välillä esteelle tultuaan tulee ensin ihan hyvässä temmossa, mutta vähän ennen estettä hidastaa ja vetää mojovan jättiloikan. Lopussa vielä Lina meni Lollilla ja Essi Gatalla.

Tallille päästyä Lina meni vielä Aatulla meidän kentällä ja toivottiin, jos Aatu olisi nyt vähän paremmalla päällä. Taas alku meni hyvin, mutta laukat olivat vähän vaikeat. Loppua kohden laukat nousi hyvin, mutta taas olkoi esteen ohistus ja portille pysähtyminen. Lina sai kyllä Aatulla tosi kivoja hyppyjä myös, että onneksi kuitenkin niitä onnistumisia tuli enemmän, kuin epäonnistumisia.

                                                                         

                                                                           Osa 2 

                                                                      Osa1