tiistai 9. syyskuuta 2014

Hyppelyä saarnikujalla

Ollaan tosiaan oltu nyt aika monta kertaa saarnikujalla. No kohtahan on taas kisat niin pitää paljon treenata, että nämä kisat menisivät paremmin ehkä kuin viimekisat. Ja kun tuossa miedän kentällä on vähän huono mitään kunnon ratoja ruveta rakentamaan, kun ei siinä voi hypätä kuin ehkä max 4 esteen rataa. Alina ainakin tykkäsi tänään tosi paljon Aatusta saarnikujalla ja en ole varma, mutta tavoitteena olisi, että Alina tähtäisi Aatulla kisoihin. Kun saarnikujalla näytti Alinan ja Aatun meno tosi hyvälle.

Ensin Saga ja Alina ottivat ravia ihan normaalisti uraa pitkin ja välillä volteilla. Ja tässähän minä en nyt voi kovin tarkasti kertoa miltä ponit tuntui, kun en itse ollut selässä, että kentältä katsottuna meno näytti ihan hyvältä. Ja ravien jälkeen Tytöt rupesit nostelemaan laukkoja molempiin suuntiin. Aatu oli alussa vähän tahmea, mutta alina sai sen todella hyvin liikelle. Lolli ei suorastaan ollut alussa tahmea, vaan eteenmpäin liikkumiseen haluton ja nosti laukan nyt vähän, niin ja näin, että ei ollut ihan yhtä reipas, kuin viime kerralla.

Tytöt ottivat alussa pientä estettä muutaman kerran ja molemmilla meni hyvin. Ja Saga on kehittynyt istunnassaan tosi paljon! En tiedä auttoiko se, kun Saga oli Gatalla yksi päivä saarnikujalla ja siellä mentiin aika pientä, kun harjoiteltiin vain Sagan istuntaa.

Loppua kohden rakennetiin  vielä rata Aatulle ja Alinalle. Rata meni tosi kivasti ja laukkakin pysyi kokoajan hyvässä temmossa. Alinaa kyllä vähän jännitti yksi okseri radalla, niin Alina ohitti sen, mutta lopussa Alina innostui okserista, kun oli sen kerran hypännyt ja tuli sitä vielä muutaman kerran. Ja lolli käveli ja ravaili sillä aikaa, kun alina vielä hyppäsi isompaa.





                                
                         Mun oli pakko laittaa tämä kuva. Tämä kuva on jotenkin aivan ihana.

















12 kommenttia:

  1. Kiva postaus mut aika rankan näköisesti meet poneilla kokoajan ja eikö toi kirjava ole vähän liian vanha tommoseen ja ton valkosen ponin kaula on tosi monissa kuvissa vaan rullattu ohjilla kaarelle kun näkyy ettei se käytä selkää ja takajalkoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirjava ei ole liian vanha tämmöiseen sillä on mainio kunto ikäisekseen ja kyllä se käyttää selkää ja jalkoja taitavemmilla ratsastajalla.

      Poista
  2. Jee mun huopa pääsi käyttöön;D Oliks sillä hyvä mennä, Roosa:D?

    VastaaPoista
  3. Ööm anonyymi, mä en kyllä huomaa mitään ongelmia tolla kirjavalla ponilla. Sehän on ihan innoissaan ja selvästi tykkää ja on hyväkuntoinen. Kyllä sen huomaisi, jos poni ei tykkäisi tai siihen sattuisi... Kiva postaus ja hyviä kuvia. Tosta kirjavasta ponista tulee mieleen yksi shettistamma, jota vuokrasin kolme-neljä vuotta sitten aktiivisesti, jotenkin hirveästi samaa näköä! Niillä on muuten sama isä! Vincent v. Rijswijk, tosin se shettis, jota vuokrasin (Isa Sofia) on syntynyt 1996, joten neljän vuoden ikäero :)

    VastaaPoista
  4. Haastoin sut! :D

    http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi/2014/10/201-haastetta-toisen-peraan.html

    VastaaPoista
  5. Onko sulla siskoja kun oon vasta alottanut kattoon sun videoita ja en oo ihan kärryillä kaikesta :D?

    VastaaPoista
  6. Löysin Aatun myynnissä netistä, niin miksi luovut siitä? :o

    VastaaPoista
  7. prinsessa-lyyti.blogspot.fi liittytkö lukiaksi?? :3 ihana blogi sulla muuten :)

    VastaaPoista
  8. KIvan tuntunen blogi sulla, jään seurailemaan. :) Ihanat ponit :)
    monenlaisiaystavia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Ootte liian isoja lollille!ja jossain teidän you tube videossakin ku hyppäätte lollilla niin juoksette sen perässä AURAKEPIN KANSSA!! Kauheeta eläin rääkkäystä!!
    Ja siinä videossa jonka nimi on: Lolli on maailman paras (pukki)poni, niin siinä kun Lolli nousee pystyyn niin hyppäätte heti alas sieltä selästä! No ei ihme jos se jatkaa pystyyn nousemista, kun se tajuu että ratsastajan saa selästä pois sillä tavalla!!! Ja osottelette vielä taskulampullakin, niin ei ihme jos lolli temppuilee kun se pelkää sitä valoa!!! Ja hyppäätte ihan liian isoja esteitä lollilla!! Jossain videossakin hyppäätte jotain 75cm!

    VastaaPoista