tiistai 26. elokuuta 2014

Saga hyppää Lollilla

En ole teille vielä kertonutkaan, mutta nyt sunnuntain meillä on tulossa kisat stall sandbackensin tallilla. Kisat ovat harjotus estekisat ja tänään mentiinkin saarnikujalle treenamaan. Saga menee  näillänäkymin Lollin kanssa ristikkoluokkaan, jos huomenna hän saa vanhemmiltaan luvan. Tämä onkin tosi jännää, koska lolli ei ole kovin helppo jos ympärillä on paljon hevosia, koska lolli aina jää tuppaamaan jumittelemaan niiden kohdille. Ei Lollista kyllä koskaan tiedä, koska eise tänäänkään jäänyt, kuin pari kertaa jumittamaan, mutta muuten meni todella hienosti! Onneksi ristikkoluokassa saa olla avustaja, niin olen varmaan kentällä seurailemassa, jos Lolli jekuttelee, niin voin vähän mennä jelmppimään Sagaa. Ja videolla kerroinkin ketä muista poneja tulee mukaan.       

 Saarnikujalla Saga rupesi jo heti ravailemaan, kun matkalla jo saarnikujalle tuli sopivat alkukäynnit. Saga ravaili muutaman kierroksen ja rupesi nostelemaan laukkoja ja laukat kyllä nousi ihmeen hyvin! Normaalisti Lolli menee alussa kauan ravia ja sitä pitää pyytää tosi paljon, että se vasta nostaa laukan. Tällä kertaa se nosti melkeimpä heti Sagan pohkeestä laukan. Ja sekin oli ihme ettei Lolli temppuillut juuri lainkaan ja plussaksi vielä Lolli oli ihanan reipas se kuumui juuri sopivasti.  Mietittiin jo Sagan kanssa onkohan Lolli sairas, kun se on noin ihmeen kiltti:D

  Alussa Saga meni 40 cm pystyä muutaman kerran ja nyt keskityttiin vähän enemmän Sagan istuntaan ja videossa varmaan kuuluukin, kun sanon ''muista jalat''. Sagalla, kun vähän tuuppasi jalat vähän heilumaan esteellä, niin sanoin että yritä pitää jalka kiinni ponissa tukevasti, ettei se pääse heilumaan. Sagalla myös on se, että se esteellä on pystysuorassa esteistunnassa, mutta sanoin, että hyppää nyt vain sillein jos se istunta itseltä hyvältä tuntuu. Koska harjoittelemmme Gatan kanssa enemmän sitä Sagan istuntaa, sitten kun Gata on helpompi hypätä.

Lopussa Saga otti vielä 60 cm muutaman kerran ja ne menivät hyvin. Välillä Lolli kyllä teki taas sitä, että se hidastaa vähän ennen estettä ja tekee jättiloikan , niin Lollilla on tärkeää pitää se laukka tarpeeksi hyvässä vauhdissa. Sagasta oon kyllä nyt tosi ylpeä se meni niin hienosti tällä kertaa Lollilla!

Alina meni vielä Aatulla enne  saarnikujalle menoa Aatulla perus maaston. Maasto meni hyvin luukuunnottamatta aatun paria jumitus kohtaa. Aatu jumittelee enemmän, kun ei ole heppa kaveria mukana, silllä olin itse nyt pyörällä mukana.
                                                   
                                                                Linkki videoon



















2 kommenttia:

  1. Miks et oo tehny kolmeen kuukauteen postauksia??:O

    VastaaPoista
  2. Katoin ton videon lollista niin on se aika vaikeeta kun ponin hyppy on nopea niin jää helposti jälkeen ja jalat helposti jeikahtaa eteen kun on laskeutunut
    -ponifani

    VastaaPoista